ponedjeljak, 7. lipnja 2010.

gotov je i rozi uradak

Prošli sam tjedan bila vrijedna. Od roza konca saštrikala sam ovu majicu. Ali ne samo to. Prijateljica je rodila malu Janu kojoj sam napravila dvije vestice heklanu boja breskve i štrikanu rozu. Čekam da mi muž "resajza" slike vestica, tako da ih mogu ovdje "staviti".
Ova je saštrikana od DADE, malo manje od 40 dkg, konfekcijski broj 44/46.

4 komentara:

  1. Opet ne vidim sliku :-(
    Ti si ko i ja na početku blogiranja,muž je radio gotovo sve,ja sam samo natipkala par riječi.Onda mu je dosadilo svaki dan skidat i resajzat slike pa me posjeo i tupio dok nisam naučila.Mislim,daleko je to od naučila,al znam kaj mi je potrebno za prenjet sliku s fotića na blog,pa sam sad zadovoljna za neko vrijeme,dok ne ottkrijem kaj se sve još može.Potpuno razumijem tvoje probleme... :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Vjerovatno bude tak bilo i kod mene. Sve znam osim stavljanja sličice u kompić i resajzanja. Nisam gledala kak to radi.

    OdgovoriIzbriši
  3. Možeš sa resajziranjem da probaš na ovom foto servisu http://photobucket.com/. Napraviš svoj besplatni account, onda svoje slike prebaciš na njihov server, u svoj album naravno, i onda ih preko njihovih vrlo jednostavnih alata doteruješ, smanjiješ i sl. Izuzetno je jednostavno i ne zahteva bilo kakvo poznavanje nekih posebnih programa za fotke.
    Pozdrav

    OdgovoriIzbriši