petak, 26. listopada 2012.

I opet.......

I opet sam u zaostatku sa pisanjem postova :-(

Al' kaj ću? Takvu me ćaća napravio :-)

Od zadnjeg javljanja svašta/nešto mi se podogađalo.
U rujnu sam boravila u Traumatološkoj bolnici (imala sam odličnu ekipu u sobi i u pušioni). Riješila sam se viška kosti, zravnali su mi natkoljenicu (nema vanjskih fiksatora) tak da bum (kak doktor veli) mogla furati i minicu :-) hahahahahaha

Od dolaska iz Traume bavim se fizikalnom terapijom (mlad, zgodan, jako simpatičan fiziotarapeut) kod kuće, ednom tjedno idem na kontrolu radi zgrušavanja krvi, onda ostale kontrole...... tak da sam doma u poslijepodnevnim satima i radim ono kaj volim...... Heklam i štrikam, landram po Facebooku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak da bum vam pokazala nekaj kaj sam u međuvremenu napravila.


 Ovaj vrećasti crveni bolero shelkala sam od konca koji mi je poklonila draga prijateljica Radinka lani za roćkas. Njega sam heklala u Traumi :-)Trebala je biti vesta, al kad sam saštrikala rukave zgledala mi je monotono. Em crna, em rukavasta. Tak da sam odlučila sparat rukave i napravit ovo kaj je ispalo. Vunica jelka cca. 40dkg.
Proljetos sam kupila u Unitasu u Tkalčićevoj predivnu vunici Ana. Zelena sa nekim crnim detaljima-ko' prašina. Šteta kaj se ne vidi na slikama. "Uživo" je predivna. Vjerujte mi :-)

Zatim moje kape i zmigoljani šal.Sad radim tamnoplavu vestu/pulover ili nekaj ni sama beznam kaj bu to bilo :)


E da, nesmijem zaboravit zlatni vrećasti bolero, rađen po narudžbi od konca Tea. Utrošila sam cca. 25 dkg.
I to je to!!!!!!!!!!!
Ugodan vikend :-)